Bessie Smith - The Empress of the Blues (blues)

Bessie Smith - The Empress of the Blues
Cumpara acum !
Pret: 19.99 RON
TVA (24%) inclus
Bessie Smith - The Empress of the Blues
Un CD cu cele mai bune piese blues.

Doar 1 bucata ramasa in stoc. Profitati acum de oferta speciala de pret!

Track List:

1. Nobody Knows You When You're Down and Out  
2. Gin House Blues  
3. 'Tain't Nobody's Bizness If I Do  
4. After You've Gone  
5. Sweet Mistreater  
6. Empty Bed Blues, Pts. 1-2  
7. Dyin' by the Hour  
8. Homeless Blues  
9. You've Been a Good Ole Wagon (But You Done Broke Down)  
10. Gulf Coast Blues  
11. Aggravatin' Papa  
12. Muddy Water (A Mississippi Moan)  
13. There'll Be a Hot Time in the Old Town Tonight  
14. Nobody in Town Can Bake a Sweet Jelly Roll Like Mine  
15. Good Man Is Hard to Find  
16. Lock and Key  
17. Looking for My Man Blues  
18. Foolish Man Blues  
19. Hateful Blues  
20. Need a Little Sugar in My Bowl  
21. Thinking Blues  
22. Send Me to the 'Lectric Chair  
23. St. Louis Blues - Louis Armstrong, Bessie Smith

O compilatie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia pasionatilor de acest gen muzical!

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.

Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!