Brook Benton - Rainy Night in Georgia (soul)

Brook Benton - Rainy Night in Georgia
Cumpara acum !
Pret: 19.99 RON
TVA (24%) inclus
Brook Benton - Rainy Night in Georgia
Un album cu 25 de piese originale, marca Brook Benton.

Doar 1 bucata ramasa in stoc. Profitati acum de oferta speciala de pret!

Track List:

1. Rainy Night in Georgia  
2. It's Just a Matter of Time  
3. Kiddio  
4. My True Confession  
5. Frankie and Johnny  
6. I Got What I Wanted  
7. Lover's Question  
8. For My Baby  
9. Lie to Me  
10. Revenge  
11. So Many Ways  
12. Ties That Bind  
13. Devoted  
14. Crazy in Love With You  
15. It's Just a House Without You  
16. Door That Is Open  
17. Think Twice  
18. I Wanna Do Everything for You  
19. Thank You Pretty Baby  
20. Hotel Happiness  
21. If Only I Had Known  
22. So Close  
23. Only Your Love  
24. Boll Weevil Song  
25. Next Stop Paradise

O compilatie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia pasionatilor de acest gen muzical!

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.

Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!