Carti cu CD

Tudor Musatescu - De-ale lui Pacala
Volum ce contine o adaptare radiofonica a celebrelor patanii ale lui Pacala. Cartea include ilustratii sugestive si CD in interiorul copertii, astfel ca volumul poate fi atat citit, cat si ascultat.
Pret: 20.99 RON
Nicolae Cartojan - Din tainele literaturii romanesti
Volumul aduna conferintele radiofonice ale profesorului Nicolae Cartojan, precum si alte cuvantari din perioada 1930-1944, iar pe compact-discul ce insoteste cartea sunt imprimate emisiuni radiofonice realizate de Nicolae Florescu in care este evocata personalitatea de exceptie a marelui invatat.
Pret: 22.50 RON
Jules Verne - Douzeci de mii de leghe sub mari
Volum ce contine o adaptare radiofonica a celebrului roman "Douazeci de mii de leghe sub mari" scris de Jules Verne. Cartea include ilustratii sugestive si CD in interiorul copertii, astfel ca volumul poate fi atat citit, cat si ascultat.
Pret: 22.99 RON
Mihai Ralea - Cultura in criza
Volumul contine documente scrise si sonore din arhivele Societatii Romane de Radiodifuziune. Cartea include si CD in interiorul copertii, astfel ca volumul poate fi atat citit, cat si ascultat.
Pret: 25.99 RON
Mircea Vulcanescu - Cuvinte pentru fratele ramas departe
Volumul grupeaza conferintele prezentate de filosof la Radio in perioada 1939-1940. Cartea include si 2 CD-uri in interiorul copertii, astfel ca volumul poate fi atat citit, cat si ascultat.
Pret: 32.50 RON
Ana Blandiana - Un arhanghel murdar de funingine
Volumul contine 70 de poeme rostite la Radio de apreciata poeta in perioada 1970-2004. Cartea include si CD in interiorul copertii, astfel ca volumul poate fi atat citit, cat si ascultat.
Pret: 33.50 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!