CD inclus

Chopin - Two Preludes (Op.28, Nos.7 and 20)
Colectie - partituri +CD - din seria muzicii de pian. Perfectionati-va tehnica prin intermediul CD-ului, unde veti regasi melodii speciale de studiu, redate intr-un tempo mai incet pentru ca voi sa invatati melodiile si sa va rezolvati probleme de ritm si interpretare.
Pret: 39.99 RON
MP3 Music on Internet
Aceasta compilatie: carte + CD inclus - este un ghid care va va invata toate secretele muzicii pe internet, a MP3.
Pret: 49.99 RON
Sing With Robbie!
O colectie carte + CD inclus cu unele dintre cele mai cunoscute dintre hit-urile Robbie Williams, insotite de partituri si versuri complete.
Pret: 64.99 RON
Experience Hendrix
Colectia include carte si CD. Un manual excelent pentru incepatori pentru a invata sa cante la chitara folosind cantecele si stilul Jimi Hendrix.
Pret: 99.99 RON
Jimi Hendrix
Colectia include carte si CD. Veti regasi partituri complete, iar pe CD veti descoperi orchestratii simplificate pentru fiecare melodie, instructiuni video, alaturi de multe alte instrumente menite sa vina in ajutorul vostru pentru a putea canta toate melodiile lui Jimi Hendrix.
Pret: 99.99 RON
Play guitar with Bob Marley
O colectie impresionanta carte + CD. Cartea include partituri complete ale celor mai bune 7 hit-uri ale celebrului Bob Marley, cu adnotari specifice pentru chitara si adnotari standard, precum si versuri complete pentru vocalisti. CD-ul contine cele 7 piese cu instrumentatie completa, inclusiv chitara, plus alte 7 piese backing tracks fara chitara.
Pret: 99.99 RON
Play guitar with Bryan Adams
O colectie impresionanta carte + CD. Cartea include partituri complete ale catorva mari 6 hit-uri ale celebrului artist din perioada sa de inceput, cu adnotari specifice pentru chitara si adnotari standard, precum si versuri complete pentru vocalisti. CD-ul contine cele 6 piese cu instrumentatie completa, plus alte 6 piese backing tracks.
Pret: 99.99 RON
Play guitar with Chuck Berry
O colectie impresionanta carte + CD. Cartea include partituri complete ale celor 6 mari hit-uri ale celebrului Chuck Berry, cu adnotari specifice pentru chitara si adnotari standard, precum si versuri complete pentru vocalisti. CD-ul contine cele 6 piese cu instrumentatie completa, inclusiv chitara, plus alte 6 piese backing tracks fara chitara.
Pret: 99.99 RON
Play Guitar with The Police
O colectie impresionanta carte + CD. Cartea include partituri complete ale celor mai mari 6 hit-uri ale celebrei trupe, cu adnotari specifice pentru chitara si adnotari standard, precum si versuri complete pentru vocalisti. CD-ul contine cele 6 piese cu instrumentatie completa, plus alte 6 piese backing tracks.
Pret: 99.99 RON
Jam with Bryan Adams
O colectie impresionanta carte + CD. Cartea include partituri complete ale celor mai mari 8 hit-uri ale celebrului artist, cu adnotari specifice pentru chitara, iar pe CD veti regasi 16 melodii care va vor ajuta in tehnica de a canta la chitara.
Pret: 149.99 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!