Essential Urban Grooves (clubbing)

Essential Urban Grooves
Cumpara acum !
Pret: 29.99 RON
TVA (24%) inclus
Essential Urban Grooves
O colectie de 2 CD-uri cu 20 de piese esentiale de clubbing.

Doar 1 bucata ramasa in stoc. Profitati acum de oferta speciala de pret!

Track List:

1. Be Careful-Sparkle Featuring R Kelly
2. Moving On Up (On The Right Side)-Beverley Knight
3. It's On-Hilary Featuring Blak Twang
4. Look U Up-Bo Nari
5. Intoxicated-NS2
6. Can't Go Back-DNA
7. Groovin (Lowdown Mix)-Corporation
8. International AKA-Street YZ & EZ Featuring Carlito
9. Don't Close Your Eyes-The Meateaters
10. Remember Me-Kristie Hooper
11. Age Ain't Nothing But A Number-Aaliyah
12. How'd U Know-Pariah
13. I Want You Back (Album Mix)-Sinclair
14. Save Your Soul (Vip Mix)-NU-Place
15. Don't Make The Grade-Becca
16. Sometimes-Unique
17. My Family Say-Nicci Hall
18. 360 (Panoramic Mix)-Marika
19. Closer-Smuvver Featuring Rebecca Owens
20. The Vibe-Easy Access

O compilatie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia pasionatilor de acest gen muzical!

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.

Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!