More Hot Chocolate Greatest Hits (soul)

More Hot Chocolate Greatest Hits
Cumpara acum !
Pret: 19.99 RON
TVA (24%) inclus
More Hot Chocolate Greatest Hits
Un CD cu cele mai bune hit-uri pentru iubitorii genului.

Doar 1 bucata ramasa in stoc. Profitati acum de oferta speciala de pret!

Track List:

1. So You Win Again  
2. Put Your Love in Me  
3. Every 1's a Winner  
4. I'll Put You Together Again  
5. Mindless Boogie  
6. Going Through the Motions  
7. No Doubt About It  
8. Are You Getting Enough of What Makes You Happy?  
9. Love Me to Sleep  
10. You'll Never Be So Wrong  
11. Girl Crazy  
12. It Started with a Kiss  
13. Changes  
14. What Kinda Boy You Lookin' For (Girl)  
15. Tears on the Telephone  
16. I Gave You My Heart (Didn't I)  
17. You Sexy Thing [Remix]  

O compilatie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia pasionatilor de acest gen muzical!

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.

Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!