Rocket 88 The Original Rock'n'Roll Pioneers (rock'n'roll)

Rocket 88
Cumpara acum !
Pret: 23.99 RON
TVA (24%) inclus
Rocket 88
The Original Rock'n'Roll Pioneers
Un album de colectie, cu melodiile pionierilor in rock'n'roll.

Doar 1 bucata ramasa in stoc. Profitati acum de oferta speciala de pret!

Track List:

1. Rocket 88
2. Saturday Night Fish Fry
3. Fat Man
4. Sixty Minute Man
5. Mardi Gras In New Orleans
6. Get Rich Quick
7. Train Kept On A'rollin'
8. Baby Please Don't Go
9. Tabarin
10. Jesus Gave Me Water
11. Teardrops From My Eyes
12. Flamingo
13. Ring-A-Ding Doo
14. Drinkin' Wine Spo-Dee-O-Dee
15. Rollin' & Tumblin' (Part 1)
16. That Ain't The Way To Do It
17. Blues Stay Away From Me
18. I'm Movin' On
19. Rootie Tootie
20. Sundown Boogie
21. Birmingham Bounce
22. How High The Moon
23. Cry
24. Rock-A-Bye Baby
25. Every Night About This Time
26. Everybody Get Together
27. Rock The Joint

O compilatie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia pasionatilor de acest gen muzical!

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila.

Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!