Termeni si conditii

Site-ul www.kbcmusic.ro este este un serviciu furnizat gratuit, proprietatea KBC Productions srl, cu sprijinul furnizorilor si partenerilor, si va fi numit in continuare Kbcmusic.ro.

Continutul


Continutul Kbcmusic.ro reprezentat de textele aflate pe site reprezinta proprietatea  KBC Productions srl, cu exceptia cazului in care este mentionat expres un alt proprietar.
 
In cazul preluarii de texte de catre alte site-uri, pe langa precizarea sursei, este obligatorie introducerea unui link catre Kbcmusic.ro.
Orice alta utilizare sau preluare a continutului Kbcmusic.ro se poate face doar cu acordul scris al  KBC Productions srl.
Toate link-urile externe, text sau imagini, bannere publicitare, apartin unor terte companii cu care  KBC Productions srl sau unul din partenerii sai detine contracte de promovare . Kbcmusic.ro nu este responsabil de continutul acestora si nici de integritatea sau calitatea paginii de destinatie desi au fost luate toate masurile pentru a introduce in site numai publicitate de calitate.
 

Limitarea raspunderii
 
Kbcmusic.ro nu poate garanta implicit sau expres, intregul continut de pe site.
Kbcmusic.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii sau imagini colectate. De asemenea, Kbcmusic.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului furnizat de site desi se fac in continuu eforturi pentru actualizari cat mai dese.
Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul Kbcmusic.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.
  
Schimbarea Termenilor de Utilizare

Kbcmusic.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii de utilizare".
Folosirea in continuare a serviciului Kbcmusic.ro reprezinta acceptarea tuturor termenelor de utilizare.
 
 
 
Reduceri cool
Michael Jackson
24h din 24
Incercati chat-room-ul!!!